Pasta de ton
În primul rând trebuie să ştiţi că pasta de ton se prepară foarte repede şi reţeta este una cât se poate de simplă.
„Este foarte simplu de preparat. Este cea mai indicata atunci cînd te ai saturat de carnea grasa după sărbători și nu numai Ingrediente
1 conserva ton in ulei
1 ceapa
1 lămâie
2 linguri unt
Mod de preparare
Eu recomand să cumpăraţi ton bucăţi în ulei vegetal. O mare parte din ulei trebuie scursă, după care trebuie ca untul să fie frecat bine cu un mixer. Imediat după trebuie să îl amestecaţi cu tonul şi cu zeama de lămâie. Ceapă se pune după preferinţe, trebuie mărunţită bine şi este indicat să o amestecaţi în pasta de peşte abia după ce aţi frecat micile bucăţi de ton cu unt. Sarea şi piperul se pun după gust şi, pe deasupra pastei de ton.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu