Pizza crocanta
Pizza de casa este cea mai buna pentru că o poți face cum vrei tu,crocanta, moale ,pufoasa și cu ce topping vrei tu.
Pentru aluat
400 gr făină
25 gr drojdie
2 linguri lapte dulce
75 ml ulei
2 linguri iaurt
50 ml apă minerală
Pentru topping
300 gr caşcaval
sare
piper
200 gr sunca
Mod de preparare
Se cerne făina într-un bol, se adaugă drojdia stinsă în 2 linguri de lapte dulce şi călduţ, sarea, uleiul, apa minerală şi iaurtul.
Se frământă bine şi se obţine un aluat elastic, apoi se lasă să crească lângă o sursă de căldură, acoperit cu un şervet de bucătărie.
Separat, se pregătesc ingredientele pentru topping, se taie cașcaval si sunca, cubulețe.
După ce a crescut aluatul, se întinde o foaie. Se presara sunca, caşcaval, piper, sare,
Comentarii
Trimiteți un comentariu