Biscuiti integrali
Acesti biscuiti integrali de ovaz sunt dietetici si perfecti pentru gustari dulci. Merg de minune serviti alaturi de ceai sau cafea!
Am multe retet insa cu reteta asta de biscuiti integrali de ovaz chiar trebuie sa ma laud. Pur si simplu mi-au iesit extraordinari! Imi plac la nebunie serviti la micul dejun, alaturi de o cafea de cicoare sau cacao cu lapte.
Biscuitii integrali de ovaz se fac super usor si sunt o gustare dulce sanatoasa. Sunt foarte bogati in fibre! Mai mult, au un gust foarte aromat, datorita nucsoarei si scortisoarei adaugate. Sper sa incercati si voi reteta
Ingrediente
1 cana faina de grau integrala
1½ cana ovaz integral
½ lingurita bicarbonat de sodiu
½ lingurita praf de copt
½ lingurita sare
2 lingurite scortisoara
½ lingurita nucsoara (optional)
⅓ cana zahar brun
1 ou, batut alaturi de 1 lingura de apa
1 lingurita extract de vanilie
1 ciocolata ruptă in bucatele
Amesteca intr-un bol mare, toate ingredientele. Daca ti se pare prea umeda compozitia, adauga niste faina. Daca compozitia nu se leaga cum trebuie, mai adauga un albus de ou.
Lasa compozitia la rece, in frigider, 20 de minute.
Acopera tava cu hartie ce copt.
Fiecare biscuite are cam 1 lingurita de compozitie. Adauga cate o lingurita de compozitie in tava, la distanta de vreo 2,5cm intre ele. Preseaza-le un pic cu o furculita.
Lasa la copt, la 180-200C, aprox. 20 de minute.
Spor la treabă
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu