conopida pane
Este post, nici o problema avem soluție
Cum sa facem o reteta de post simpla, și gustoasă care se poate servi atat calda dar și rece
Ingrediente:
1 conopida
200 ml apa minerala
mustar
sare
piper
ulei
Apa
1 felie de pâine
3-4 linguri faina
Mod de preparare
Spalam conopida si o desfacem in buchetele. O fierbem in apa cu felii de pâine și cu putina sare 3-5 minute si lasam la racit.
Intre timp, prepara o compozitie din 150-200 ml de apa minerala, mustar, sare si piper. Adauga si faina, pana obtii o compozitie mai groasa ca pentru clatite. Ia cate un buchetel de conopida si da-l prin amestecul preparat si pune la prajit in ulei incins. Scoate conopida pane pe servetele de hartie.
Este un deliciu, perfect ca aperitiv dar si ca fel principal. Se serveste preparatul rece sau cald, dupa preferinte.
Pofta buna !
Post ușor și luminat va doresc
Comentarii
Trimiteți un comentariu