Tort cu biscuiți digestive
Tortul de biscuiti este unul dintre cele mai delicioase deserturi cu care poti impaca gusturile tuturor membrilor familiei.
Ingrediente
500 gr biscuiti digestive
200 gr zahar pudra
300 gr unt
50 gr cacao
300 gr crema de brânză
Pentru sirop
250 gr zahar
300 ml lapte
2 fiole de esenta de rom
Mod de preparare
Crema pentru tort se face prin amestecarea untului cu zaharul pudra, crema de brânză si cacao. Amesteca-le pana se obtine o pasta foarte fina.
Prepara si siropul.
Fierbe laptele cu zahar si lasa-l la racit. Adauga esenta de rom cand laptele este racit, pentru a-si pastra aroma. Asaza un strat de biscuiti pe fundul unei tavi rotunde Stropeste biscuitii cu sirop, pune un strat de crema si ia-o de la capat, cu biscuitii, siropul si crema.Imparte crema astfel incat ultimul strat al tortului sa fie de crema si sa iti ajunga sa il ungi si pe deasupra. Tortul se tine la frigider 1-2 ore si se poate consuma si cu frisca pe deasupra sau cu nuci pisate.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Ingrediente
500 gr biscuiti digestive
200 gr zahar pudra
300 gr unt
50 gr cacao
300 gr crema de brânză
Pentru sirop
250 gr zahar
300 ml lapte
2 fiole de esenta de rom
Mod de preparare
Crema pentru tort se face prin amestecarea untului cu zaharul pudra, crema de brânză si cacao. Amesteca-le pana se obtine o pasta foarte fina.
Prepara si siropul.
Fierbe laptele cu zahar si lasa-l la racit. Adauga esenta de rom cand laptele este racit, pentru a-si pastra aroma. Asaza un strat de biscuiti pe fundul unei tavi rotunde Stropeste biscuitii cu sirop, pune un strat de crema si ia-o de la capat, cu biscuitii, siropul si crema.Imparte crema astfel incat ultimul strat al tortului sa fie de crema si sa iti ajunga sa il ungi si pe deasupra. Tortul se tine la frigider 1-2 ore si se poate consuma si cu frisca pe deasupra sau cu nuci pisate.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu