Omleta cu iaurt și urda
Omleta simpla, cu legume, branza, ciuperci sau iaurt, toate variantele sunt bune, gustoase, usor si rapid de pregatit. Aceasta omleta cu iaurt are un condiment surpriza: ,, cimbrul" ce ii confera o aroma usor mediteraneana. Si pentru a avea un meniu complet am adaugat și puțină urda. Sună bine, nu? ( Cumnata mea Maria vine aici la casa ei din sat , in fiecare an și sta din iulie până în octombrie, gătește bine , prințul meu mic mănâncă la ea de multe ori, așa că rețetele le scriu eu , poza și rețetă sunt ale cumnatei căruia îi mulțumesc )
Ingrediente
3 oua
1 iaurt (200 gr)
ceapa verde sau praz (ceapa rosie)
1/2 lingurita cimbru uscat
30 50 Gr urda
sare, piper
3 linguri ulei
Pentru servire
Carnati prajiti
Pâine prăjită
lapte
Mod de preparare
Batem ouale cu putina sare, piper, cimbru. Adaugam iaurtul si omogenizam bine cu ouale, in final punem urda . Curatam, spalam si feliem ceapa verde (praz), 1-2 fire. Calim ceapa in ulei, turnam ouale peste ceapa si lasam sa se prajeasca incet pana cand scade zeama (zerul) de la iaurt. Amestecam des pentru a nu se prinde omleta.
Putem servi cu cârnați prăjiți , paine prăjită și lapte .
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Ingrediente
3 oua
1 iaurt (200 gr)
ceapa verde sau praz (ceapa rosie)
1/2 lingurita cimbru uscat
30 50 Gr urda
sare, piper
3 linguri ulei
Pentru servire
Carnati prajiti
Pâine prăjită
lapte
Mod de preparare
Batem ouale cu putina sare, piper, cimbru. Adaugam iaurtul si omogenizam bine cu ouale, in final punem urda . Curatam, spalam si feliem ceapa verde (praz), 1-2 fire. Calim ceapa in ulei, turnam ouale peste ceapa si lasam sa se prajeasca incet pana cand scade zeama (zerul) de la iaurt. Amestecam des pentru a nu se prinde omleta.
Putem servi cu cârnați prăjiți , paine prăjită și lapte .
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Comentarii
Trimiteți un comentariu