Chiftele cu dovlecei și cartofi
Pentru că tot este sezonul lor al dovleceilor ,și că tot avem in gradina azi va aduc o rețetă ușoară care prințului ii plac foarte mult.
Ingrediente
1 dovlecel mai mare
1 cartof mare
1 ceapa rosie
1 ou
1 cățel de ustuori
3 linguri faina
sare
piper
ulei pentru prajit
Mod de preparare
Dovlecelul se curata, se taie in doua pe lung si daca are seminte se scot cu o lingurita.
Se dau pe razatoarea mare, se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare 10-15 minute.
Cartoful se curata, se spala si se da pe razatoarea mica.
Ceapa se curata si se da pe razatoarea mica. Usturoiul se rade pe razatoarea mare
Cartoful si dovlecelul se storc bine, bine si se pun intr-un castron. Se adauga ceapa usturoi si se amesteca. Se adauga oul si se amesteca. Se potriveste de sare si piper. Se adauga faina si se amesteca bine.
Se ia din compozitie cu o lingura, se pun in tigaie si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe servetele de hartie.
Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta Buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Ingrediente
1 dovlecel mai mare
1 cartof mare
1 ceapa rosie
1 ou
1 cățel de ustuori
3 linguri faina
sare
piper
ulei pentru prajit
Mod de preparare
Dovlecelul se curata, se taie in doua pe lung si daca are seminte se scot cu o lingurita.
Se dau pe razatoarea mare, se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare 10-15 minute.
Cartoful se curata, se spala si se da pe razatoarea mica.
Ceapa se curata si se da pe razatoarea mica. Usturoiul se rade pe razatoarea mare
Cartoful si dovlecelul se storc bine, bine si se pun intr-un castron. Se adauga ceapa usturoi si se amesteca. Se adauga oul si se amesteca. Se potriveste de sare si piper. Se adauga faina si se amesteca bine.
Se ia din compozitie cu o lingura, se pun in tigaie si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe servetele de hartie.
Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta Buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Comentarii
Trimiteți un comentariu