Plăcintă integrală cu brânză




Uite așa de când am luat faina integrala in casa , de când am început dieta și pentru că este mai sănătos, acum am făcut o plăcintă integrală
Ingrediente
600 gr faina integrala
350 ml apa calduta
25 gr drojdie
50gr unt, topit
1 ou
2 lingurite sare
1 lingurita zahar
Pentru umplutura
urda
cas
sare
marar ( opțional)
Mod de preparare
Sfarama drojdia in apa calduta amestecata cu zaharul. Lasa sa stea 10 minute. Oul bate-l cu untul topit.
Amesteca faina cu sarea. Fa o roata in centru si adauga amestecul cu drojdia si ou. Framanata aluatul pana cand devine omogen. Lasa-l la crescut 1 ora, la temperatura camerei.
Pentru umplutura, amesteca dupa gust, urda, cas, sare si marar.( Opțional )
Dupa ce aluatul a crescut îl împărțim în două Intinde fiecare bucata de aluat pe o suprafata unsa cu ulei. Punem primul aluat in tava unsa ,apoi umplutura de brânză și peste al doilea aluat.
Tăiem in bucăți.
Preîncălzim cuptor la 180 de grade Celsius și coacem plăcintă pentru 35-40 de minute.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept

Comentarii

Postări populare