Fursecuri cu zahar brun
Mai este puțin până la Postul Sfintei Maria , am făcut niște fursecuri ușor de făcut și foarte gustoase , doar din 4 ingrediente, ne ies aproape 40 de fursecuri
Așadar iată rețeta
1 pachet Farina up ( faina care creste singura )
Sucul de 3-4 portocale
1 cana zahar brun
1 cana ulei de măsline
Mod de preparare
Amestecam ulei cu sucul de portocale și zaharul cu mana . Apoi adăugăm făină și amestecăm până se omogenizează. Lăsăm 20 minute acoperit apoi dam fursecurilor ce forma dorim .
Eu am rotunde , împletiți sau frunza ( frunza am făcut biluțe mici apoi am apăsat și degetul sa fie plat am strâns capetele și cu o furculita am apăsat)
Preincalzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru aproape 20 de minute sau depinde de cuptorul fiecăruia
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Așadar iată rețeta
1 pachet Farina up ( faina care creste singura )
Sucul de 3-4 portocale
1 cana zahar brun
1 cana ulei de măsline
Mod de preparare
Amestecam ulei cu sucul de portocale și zaharul cu mana . Apoi adăugăm făină și amestecăm până se omogenizează. Lăsăm 20 minute acoperit apoi dam fursecurilor ce forma dorim .
Eu am rotunde , împletiți sau frunza ( frunza am făcut biluțe mici apoi am apăsat și degetul sa fie plat am strâns capetele și cu o furculita am apăsat)
Preincalzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru aproape 20 de minute sau depinde de cuptorul fiecăruia
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Comentarii
Trimiteți un comentariu