Nuttela cu migdale și caju
Nutella de casă – mai bună decât cea din comerț!
Da, crema de ciocolată care a declanșat dependență în rândul a milioane de oameni se poate face cu ușurință. Și din numai 6 ingrediente! Chit că o mănânci în clătite, că o pui cremă în torturi și prăjituri… Sau că pur și simplu te trezești în miez de noapte că deschizi borcanul și te înfrupți cu nesaț cu o lingură plină de Nutella.. E clar, o adori! Acum învață să o faci și acasă! Ieși mult, mult mai ieftin decât dacă o cumperi de la magazin gata făcută și, pe deasupra, știi cu siguranță că nu conține conservanți!
Ingrediente
230 gr migdale
Da, crema de ciocolată care a declanșat dependență în rândul a milioane de oameni se poate face cu ușurință. Și din numai 6 ingrediente! Chit că o mănânci în clătite, că o pui cremă în torturi și prăjituri… Sau că pur și simplu te trezești în miez de noapte că deschizi borcanul și te înfrupți cu nesaț cu o lingură plină de Nutella.. E clar, o adori! Acum învață să o faci și acasă! Ieși mult, mult mai ieftin decât dacă o cumperi de la magazin gata făcută și, pe deasupra, știi cu siguranță că nu conține conservanți!
Ingrediente
230 gr migdale
100 Gr caju
35 gr cacao neîndulcită
70 gr zahăr pudră
2 fiole esență de vanilie
3/4 linguriță ulei vegetal
1/2 linguriță sare
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
Întinde migdale și caju pe o tavă și dă-le la copt 15 minute.
Când le scoți, lasă-le să se răcească până ajung la temperatura care-ți permite să le atingi fără să te arzi. Curăță coaja de pe ele frecându-le între palme.
Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și mixează-le bine până obții o pastă cremoasă și omogenă.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
35 gr cacao neîndulcită
70 gr zahăr pudră
2 fiole esență de vanilie
3/4 linguriță ulei vegetal
1/2 linguriță sare
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
Întinde migdale și caju pe o tavă și dă-le la copt 15 minute.
Când le scoți, lasă-le să se răcească până ajung la temperatura care-ți permite să le atingi fără să te arzi. Curăță coaja de pe ele frecându-le între palme.
Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și mixează-le bine până obții o pastă cremoasă și omogenă.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu