Supa de vițel cu muștar și lamaie
Buna buna tuturor
Cînd ploua, e nevoie și de o supa așa că iată am făcut o supita
Ingrediente
1 kg carne de vițel slabă
1 morcov
1 ceapa
2 linguri mustar
Sare
Zeama de la 2 lamai
Apa
Piper
3-4 cartofi
Mod de de preparare
Spălăm bine carnea și o punem să fiarbă în apă . Fierbem pentru 25 de minute timp in care luam spuma cu spumiera. Separat punem in alta cratiță , apa să fiarbă.
Curățăm ceapa , morcovul și cartofii, le spalam. Morcovul îl dăm pe răzătoare , ceapa o tocăm mărunt, iar cartofii ii tăiem in 4 sau in 6 , depinde cum doriti.
Scoatem carnea din cratiță in care a fiert și o punem in cratița cu apa fierbinte, adăugăm cartofii, ceapă și morcovul ras și lăsăm să fiarbă până ce carne este moale.
Cînd ingredientele noastre sunt fierte , amestecam mustar cu zeama de lamaie și punem peste ingrediente silasqm încă 10 minute.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Cînd ploua, e nevoie și de o supa așa că iată am făcut o supita
Ingrediente
1 kg carne de vițel slabă
1 morcov
1 ceapa
2 linguri mustar
Sare
Zeama de la 2 lamai
Apa
Piper
3-4 cartofi
Mod de de preparare
Spălăm bine carnea și o punem să fiarbă în apă . Fierbem pentru 25 de minute timp in care luam spuma cu spumiera. Separat punem in alta cratiță , apa să fiarbă.
Curățăm ceapa , morcovul și cartofii, le spalam. Morcovul îl dăm pe răzătoare , ceapa o tocăm mărunt, iar cartofii ii tăiem in 4 sau in 6 , depinde cum doriti.
Scoatem carnea din cratiță in care a fiert și o punem in cratița cu apa fierbinte, adăugăm cartofii, ceapă și morcovul ras și lăsăm să fiarbă până ce carne este moale.
Cînd ingredientele noastre sunt fierte , amestecam mustar cu zeama de lamaie și punem peste ingrediente silasqm încă 10 minute.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Comentarii
Trimiteți un comentariu