tocăniță de cartofi cu aripioare




bună ziua poftele printului se executa nu se discuta. Uite asa vine de la școală într o zi și mi zice " mami vreau cotanita cu cartofi și aripioare de pui, îmi faci?'
sigur da și imediat , simplu și gustos. atât de mult i a plăcut că a doua zi și a luat cu el la scoala, pentru că stă program prelungit . Dar hai că am povestit mult , să vedem reteta
Ingrediente
300 gr cartofi curatati de coaja
8 aripioare de pui
un morcov
un ardei gras rosu
o legatura de ceapa verde
100 ml suc de rosii
250 ml supa de pui
sare dupa gust
o legatura cu patrunjel sau marar verde
Mod de preparare
Rumenim aripioarele, adaugam legumele tocate si le calim usor, aproximativ 5 minute, dupa care adaugam supa de pui si cartofii taiati cuburi. Fierbem totul la foc potrivit, cat sa se patrunda cartofii, saram dupa gust si coloram cu suc de rosii. Lasam pe foc pana ce sosul format are aspect legat. La sfarsit presaram verdeturile tocate marunt.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizita și te mai astept!!!!!

Comentarii

Postări populare