palmieri cu zahar
o reteta rapida pentru gospodinele ocupate
cu puține ingrediente , bunătate în farfurie
Ingrediente
1 pachet aluat foitaj
200 gr zahar pudra
2 vanilii
coaja de lămâie
1 ou
unt pentru uns tava
Mod de preparare
amestecam zaharul pudra cu vanilie și coaja de lămâie .
Întinzi aluatul decongelat pe masa presărată cu zahăr şi-l ungi cu oul bătut. Pui compoziția de zahar apoi rulezi aluatul şi apeşi până devine plat. Tai fâşii de 1 cm şi le modelezi până obţii palmieri mici. Îi pui într- o tavă, unsă în prealabil,pe care o dai la frigider 20 de minute.
Între timp, încălzeşti cuptorul şi ulterior coci prăjiturile aproximativ 10 minute.
Pofta bună !
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept!!!!
cu puține ingrediente , bunătate în farfurie
Ingrediente
1 pachet aluat foitaj
200 gr zahar pudra
2 vanilii
coaja de lămâie
1 ou
unt pentru uns tava
Mod de preparare
amestecam zaharul pudra cu vanilie și coaja de lămâie .
Întinzi aluatul decongelat pe masa presărată cu zahăr şi-l ungi cu oul bătut. Pui compoziția de zahar apoi rulezi aluatul şi apeşi până devine plat. Tai fâşii de 1 cm şi le modelezi până obţii palmieri mici. Îi pui într- o tavă, unsă în prealabil,pe care o dai la frigider 20 de minute.
Între timp, încălzeşti cuptorul şi ulterior coci prăjiturile aproximativ 10 minute.
Pofta bună !
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu