Cornuri cu carne








Un aperitiv delicios pentru invitaţii tai se face repede, se servesc calde dar și reci, se pot lua la pachețel sau chiar în drum spre birou.
Ingrediente
Pentru aluat:
500 gr făină
30 g drojdie uscată
sare
2 ouă
4 linguri ulei
50 g unt
250 ml lapte
busuioc
50 gr susan
Pentru umplutură:
200 gr carne de vită tocată
2 cepe
sare
piper
busuioc verde
2 ouă
mac
Mod de preparare
Se toarnă laptele călduț peste drojdie. Se amestecă, se presară puțină făină și se lasă maiaua la dospit 10 minute. Separat, se cerne făina, se adaugă ouăle, sarea, untul topit, uleiul și maiaua. Se amestecă și se obţine un aluat, care se lasă la crescut o oră. 3. Se toacă ceapa, se călește, se adaugă carnea, sarea, piperul și busuiocul verde tocat. După ce a scăzut, se răcește și se adaugă oul. Se întinde aluatul, apoi compoziția şi se formează cornuleţele. Se ung cu ou, se dau cu mac și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.

Comentarii

Postări populare