Ciorba de roșii cu rulou de vitel
Bună oameni dragi, o reteta nouă care a a avut mare succes și în familie dar și invitaților care i am avut
Ingrediente
1 kg roşii
1 ţelină rădăcină
1 dovlecel
2 ardei roşii
2 morcovi
1 ceapă
sare
piper
2 lingurite ulei
100 g fulgi de ovăz
1 legatura pătrunjel verde
1kg mușchi de vițel
spanac
Brânză
Oua
Faina
Mod de preparare
Spălăm bine carnea și o lăsăm să se scurga
Batem cu ciocanul de șnițel mușchiu de vițel,
Punem pe masă și umplem cu spanac și brânză, le rulam și apoi legăm cu ață, îl dam prin faina, batem ouăle și punem rulourile.
Se curăţă şi se spală toate legumele. Se pun la fiert cu apă şi sare, și rulouri de vițel, la foc mic, acoperite cu un capac. Dovlecelul se pune la o jumătate de oră după ce au fiert celelalte legume, ca să nu se zdrobească.
Se verifică dacă au fiert toate legumele. Ceapa şi ţelina se aruncă, roşiile, morcovii, dovlecelul şi ardeii se pasează foarte fin cu blenderul şi se amestecă cu zeama în care au fiert.
Se pun din nou pe aragaz să mai fiarbă 20-30 de minute, să dea în câteva clocote, (peste oala nu mai punem capacul, ci punem hârtie de copt) se potrivesc cu sare, piper şi se mai pune puţin ulei.
Ingrediente
1 kg roşii
1 ţelină rădăcină
1 dovlecel
2 ardei roşii
2 morcovi
1 ceapă
sare
piper
2 lingurite ulei
100 g fulgi de ovăz
1 legatura pătrunjel verde
1kg mușchi de vițel
spanac
Brânză
Oua
Faina
Mod de preparare
Spălăm bine carnea și o lăsăm să se scurga
Batem cu ciocanul de șnițel mușchiu de vițel,
Punem pe masă și umplem cu spanac și brânză, le rulam și apoi legăm cu ață, îl dam prin faina, batem ouăle și punem rulourile.
Se curăţă şi se spală toate legumele. Se pun la fiert cu apă şi sare, și rulouri de vițel, la foc mic, acoperite cu un capac. Dovlecelul se pune la o jumătate de oră după ce au fiert celelalte legume, ca să nu se zdrobească.
Se verifică dacă au fiert toate legumele. Ceapa şi ţelina se aruncă, roşiile, morcovii, dovlecelul şi ardeii se pasează foarte fin cu blenderul şi se amestecă cu zeama în care au fiert.
Se pun din nou pe aragaz să mai fiarbă 20-30 de minute, să dea în câteva clocote, (peste oala nu mai punem capacul, ci punem hârtie de copt) se potrivesc cu sare, piper şi se mai pune puţin ulei.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu