Tocanita de ficăței cu paste
Ficăței de pui cu paste
Atunci cînd ești în ciza de timp și nu știi ce să gătești , pastele te scot din incurcatura
Ingrediente
500 gr ficatei
2 cepe
300 gr paste
1 lingura delikat legume făcut în casă
2 ling pasta tomate
4 catei usturoi,
Sare
Apa
Cimbru
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs.
Intr-o cratita se pun pastele gata scurse,se adauga ulei ,sare si se amesteca.
Intr-o tigaie se pune ulei apoi ceapa tocata si se caleste.
Se adauga ficatul, delikat, cimbru si o cana de apa si se lasa pana scade zeama.
La sfarsit,cand zeama e aproape scazuta se adauga pasta de tomate, usturoiul pisat si se mai lasa 5 min.
Gata mâncarea noastră pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu