Friptura de porc
Buna dimineața, ce faci cînd vrei friptura
Stai pe gânduri????
Nuuuuu, că vine print de la școala și îi e foame, așa că ușor te apuci de treabă
Ingrediente
1 kg pulpa de porc
sare
piper
usturoi granulat
Oregano
Mod de preparare
Pulpa de porc se degreseaza, daca este cazul, apoi se transeaza fripturile.
Se amesteca piperul, oregano si usturoiul si se condimenteaza fripturile.
Se lasa la rece pentru 30 minute.
Se incinge grillul si se aseaza fripturile pe el la foc potrivit. Se lasa cate 5 minute pe fiecare parte, dupa care se scot intr-un vas de yena, se potrivesc de sare si se lasa acoperite 10 minute.
Eu am servit friptura alaturi de cartofi noi prajiti si salata de ardei copti, dar merge si cu cartofi natur, orez, legume si diferite alte salate sau muraturi.
In afara de pulpa de porc se poate folosi si muschi file, ceafa sau antricot cu os, toate ies la fel de gustoase
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu