Pancetta la cuptor
Americanii au facut o obsesie pentru bacon sau panceta si nu degeaba. Crocant si cu o aroma intensa, acesta schimba complet orice mancare cu care este asociat. Iata si cum sa-l prepari cel mai bine.
Ingrediente
Sare
Piper
Oregano
450 gr bacon sau pancetta
1 lingura maioneza
1 lingura mustar
1 foaie de copt
Mod de preparare:
Amestecam sare,piper, oregano , maioneza și muștar.
Ungem cu aceasta compoziție bacon sau pancetta și lăsăm 10 minute .
Preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius si pune tava in partea de jos a cuptorului. Aranjeaza baconul in tava, pe foaia de copt, intr-un singur strat.
Lasa-l la cuptor intre 15-20 minute, pana devine maroniu si crocant. Dupa 10 minute, poti incepe sa-l verifici.
Cand e gata, scoate-l de la cuptor si pune-l pe un platou, peste un servetel de hartie, care sa absoarba grasimile.
Serveste-l imediat.
Ca sa-l incalzesti, este suficient sa-l pui putin la microunde.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu