Bulete de cașcaval
Buletele de cascaval sunt un aperitiv perfect pentru orice ocazie. Sunt usor de facut si pot fi servite atat reci cat si calde. Au un gust foarte bun.
Ingrediente
150 gr cascaval, ras
150 gr cascaval afumat, ras
3 albusuri
4 linguri faina
4-5 linguri pesmet fin
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita piper
sare
Susan pentru tavalit
ulei pentru prajit
Oregano
Menta uscata
Mod de preparare
Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare.
Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul, sare, oregano, menta uscata si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie ouale batute spuma si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.
Formeaza cu ajutorul mainii umede, bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei.
Scoate buletele de cașcaval pe o farfurie in care ai pus hârtie de bucătărie, apoi da buletele prin susan
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu