Gem de mere pere si banana
Am făcut anul trecut gem de mere și pere , m am gândit anul acesta sa schimb puțin gustul și am adăugat și o banana care rămăsese de la prințul meu mic .
Așa că iată ce a iesit
Ingrediente
3 mere
2 pere
1 banana
zeama de la o lamaie
350 gr zahar
1 cana de apa
Mod de preparare
Merele se curata de coaja si se taie cubulete. Perele si bananele se taie si ele cubulete si se stoarce o lamaie peste ele. Se pun intr-o cratita, se adauga zaharul si apa si se fierb la foc potrivit 30-40 de minute,pana ajunge la consistenta dorita.
Borcanele se spala si se sterilizeaza in cuptor. Gemul se toarna in borcane, se pune ciolofan si se infileteaza!
Pofta buna și iarna ușoară
Așa că iată ce a iesit
Ingrediente
3 mere
2 pere
1 banana
zeama de la o lamaie
350 gr zahar
1 cana de apa
Mod de preparare
Merele se curata de coaja si se taie cubulete. Perele si bananele se taie si ele cubulete si se stoarce o lamaie peste ele. Se pun intr-o cratita, se adauga zaharul si apa si se fierb la foc potrivit 30-40 de minute,pana ajunge la consistenta dorita.
Borcanele se spala si se sterilizeaza in cuptor. Gemul se toarna in borcane, se pune ciolofan si se infileteaza!
Pofta buna și iarna ușoară
Comentarii
Trimiteți un comentariu