Jelee cu cireșe banane si struguri
Jelee cu cireșe, struguri și banane
Pentru că prințul meu iubește jelee facut in casa , nu stau sa mă gândesc și îi fac mereu
Acum am făcut cu struguri, banane și cireșe din compot
Ingrediente
500 ml zeama de compot de cireșe
2 pliculete gelatina granule
1 lingura de miere
Zahar pentru tavalit jeleuri(optional)
Cirese din compot
Boabe de struguri
Banana
Mod de pregatire
Punem un pahar de zeama ( din 500 ml) la incalzit , nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine. Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem cireșe, banana tăiată rondele și boabe de struguri în forme si apoi turnam jeleu in forme si le punem in frigider pentru 3-4 ore. Putem servi cu zahar sau simple.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu