cornuri din aluat de cartofi
Iata o gustare delicioasa, care se prepara foarte simplu, iar ingredientele sunt accesibile pentru toata lumea.
Cornuletele sunt crocante la exterior si moi la interior. Toata lumea va iubi aceasta reteta!
Ingrediente pentru aluat:
200 gr de faina
300 gr de cartofi
Sare
susan
1 ou
3 linguri de parmezan ras
Ingrediente pentru umplutura:
Mortadella
Cascaval
Mod de preparare:
Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca.
Se adauga parmezanul ras, faina si sarea. Se framanta un aluat moale, care sa nu se lipeasca de maini.
Se intinde aluatul intr-un cerc pe masa presarata cu faina. Se taie aluatul in triunghiuri, pe marginile carora se pune putin cascaval.
Se ruleaza cornurile. Se ung cornurile cu ou si apoi se presara cu susan. Preincalzim cuptorul la 190 de grade si punem tava cu cornuri si coacem pentru 20-25 de minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu