Pulpe de pui in sos de roșii

Ușor de preparat, pulpele de pui în sos de roșii sunt perfecte pentru mesele de prânz sau cină.
Ingrediente
4-5 pulpe de pui
ulei
1 ceapă tocată
1/2 ardei gras verde
1 ardei gras roşu
2 căţei de usturoi, zdrobiţi
200 ml vin roşu
250 g pastă de roşii
crenguţe de cimbru, după gust
8-10 roşii cherry, tăiate pe jumătate
sare
piper
Pătrunjel tăiat marunt
Mod de preparare
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, pe ambele părţi, apoi le scoţi pe o farfurie. Sotezi ceapa, ardeiul tocat, roşiile şi usturoiul 1-2 minute.
Potriveşti de gust cu sare şi piper. Întorci pulpele în tigaie. Amesteci cu vinul şi pasta de tomate şi mai ţii pe foc 8-10 minute. Acoperi cu un capac şi dai la cuptorul încins până când sosul începe să scadă. Serveşti cu pătrunjel tăiat marunt.
Pofta buna

Comentarii

Postări populare