Jelee cu lapte de migdale si ness
Master box , ce faci cînd ți se dau ingrediente și ți se spune cu aceste ingrediente trebuie sa faci un preparat care sa ne încânte.
Așadar am facut jeleu
Ingrediente
1 l lapte migdale
3 linguri zahar
2 linguri ness cafe
20 gr gelatina foi
Apa pentru gelatina
Mod de preparare
Intr o crăticioară punem laptele, zahărul și ness și punem pe foc mediu.
Punem apa rece in bol și adaugam foile de gelatina, sa se înmoaie.
Cînd compoziția de lapte incepe să fiarbă tragem crăticioara de pe foc și punem intrun bol, stoarcem gelatina și o punem peste compoziția de lapte și amestecati bine până se diluează gelatina, continuam sa amestecam până se răcește și începe să se închege. Punem compoziția in forme de silicon și lăsăm la rece pentru 2 ore
Pofta buna
Așadar am facut jeleu
Ingrediente
1 l lapte migdale
3 linguri zahar
2 linguri ness cafe
20 gr gelatina foi
Apa pentru gelatina
Mod de preparare
Intr o crăticioară punem laptele, zahărul și ness și punem pe foc mediu.
Punem apa rece in bol și adaugam foile de gelatina, sa se înmoaie.
Cînd compoziția de lapte incepe să fiarbă tragem crăticioara de pe foc și punem intrun bol, stoarcem gelatina și o punem peste compoziția de lapte și amestecati bine până se diluează gelatina, continuam sa amestecam până se răcește și începe să se închege. Punem compoziția in forme de silicon și lăsăm la rece pentru 2 ore
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu