biscuit de ovaz cu crema unt de arahide


Sun foarte buni, si se fac repede
Ingrediente
140 gr unt topit
100 gr miere
200 gr făină
160 gr ovăz
1 linguriță scorțișoară
1/2 lingurita praf de copt
Pentru crema
340 gr unt de arahide
300 gr unt
250 gr zahar pudra
1 plic zahar vanilat
1 fiola esenta de rom
Mod de preparare
Punem untul topit cu miere  in bolul de la mixer si se bate bine. Într-un castron se amestecă ovăz cu copt, faina si scortisoara. Punem amestecul de miere cu unt putin cate putin peste amestecul de faina si amestecati bine.
Cu o lingura luam din compozitie si punem in tava cu hartie de copt. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem biscuiti 15 minute la 160 de grade.
Pentru crema
Mixam bine (circa 10/15 min.) untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana cand obtinem o consistenta cremoasa iar zaharul nu se mai simte.
Adaugam apoi cate o lingura din untul de arahide si omogenizam ,repetand operatia pana cand terminam de incorporat tot untul de arahide.
 Mixam bine astfel incat sa obtinem o crema cu o consistenta cremoasa.
Lipim  biscuitii doi cate doi , biscuit crema biscuit.
Pofta buna!!!!!
 

Comentarii

Postări populare