Chifteluțe in foi de napolitana
Nu le-am mai pregatit niciodata in acest fel , dar am mancat. Pentru că mi au plăcut am cerut rețetă sa le pot face și eu si le-am incercat. Sunt absolut delicioase. Va recomand sa le incercati si o sa fiti multumite. Spor!
Ingrediente
500 Gr carne tocata de vitel
2-3 catei mari de usturoi
1 ceapa
3 oua
3 felii de paine
Câteva frunze de menta uscata
2 foi de napolitana
2 linguri ulei
1/2 pahar ouzo
sare
piper
pesmet
ulei pentru prajit
Mod de preparare
Am pus ceapa , usturoi,menta ,ouzo și ulei in blender și am amestecat bine.
Am pus carnea tocata Intr un castron , painea inmuiata si stoarsa bine, 1 ou , tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Am adăugat și compoziția de csapa. Am amestecat bine si am lasat cateva minute sa se aromatizeze.
Am asezat o foaie de napolitana pe un tocator, am intins carnea si am acoperit cu a doua foaie de napolitana. Am taiat patratele.
Am batut 2 oua cu putina apa și sare si am trecut patratelele prin amestec. Le-am tavalit prin pesmet si le-am prajit, la foc mic, pe ambele parti, in ulei incins. Le-am scos pe prosoape absorbante. Se servesc calde dar și reci sunt bune.
Pofta buna !!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu