pizza cu bacon si salam

O pizza de casă cu blat pufos şi topping delicios de bacon si salam. O reţetă pe care trebuie să o încerci!
Ingrediente
Pentru blat
1 linguriță sare
70 ml apă minerală
3-4 linguri ulei
500 gr făină
1 pliculeț de drojdie uscata
1 lingura zahar
Pentru topping
250 gr bacon
100 gr mortadella
150 Gr salam
1 ou
Ketchup
oregano
susan


Mod de preparare
Punem apa minerala,  ulei, sare  ,zahărul  in bol și amestecați bine. Lăsăm 5 minute acoperit. 

Apoi adaugăm faina  și framantat bine .
Acoperim bolul și îl punem la loc cald pentru 45 de  minute. Apoi framantam pentru 5 minute și lasăm 10 minute , iar framantam pentru 5 minute și lăsăm iar 10 minute.


Preincalzim cuptorul la 180 de grade
Tăiem mortadella, bacon și mărunt
Batem oul usor cu o furculița
Punem hârtie de copt în tavă de aragaz, se întinde coca uniform ungem cu ketchup,oregano si susan apoi se aşază ingredientele pentru topping şi se bagă în cuptorul încins pentru 35 de minute. 



Așa arată după ce s a copt. 

Pofta bună 
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 



Comentarii

Postări populare