Negresa de post cu nuca de cocos

Buna dimineața o rețetă de la prietena noastră și membru în grup Camy Camelia Fechete, căruia îi mulțumesc , poza și rețetă ii apartin
Negreasa de post cu nuca de cocos
Ingrediente
2pahare faina (400 gr)
1pahar apa minerala
1pahar ulei
1praf de copt
100gr zahar
3linguri gem
3linguri cacao
Esenta rom
Glazura
4 linguri zahar
3 linguri cacao
2 linguri ulei
4 linguri apa fierbinte.
Mod de preparare
Faina se cerce si  se pune in bol umpreuna cu zaharul, cacaua, gemul si praful de copt. Se adauga apa minerala si se amesteca bn cu telu. Se pune uleiul si esenta si se amesteca. Comp se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preaâncalzit la 175 grade. Se lasa 20-25min (testul cu scobitoarea). Dupa coacere se lasa la racit apoi se pune glazura.
Glazura
Se amesteca toate impreuna dupa care se pune peste blatul racit. Deasupra se pune nuca macinata, migdale sau nuca de cocos.
Pofta buna și post ușor!!!

Comentarii

Postări populare