Pasca fără aluat
Se apropie sărbătorile Pascale și m am gândit că ați vrea sa încercați aceasta rețetă
Ingrediente
100 gr stafide
4 fiole aromă de vanilie sau de rom
350-400 gr zahăr sau îndulcitor
10 ouă
200 ml smântână lichidă
1 kg brânză de vaci
300 Gr urda
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade
Într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se adaugă ingredientele treptat, amestecând continuu la viteză medie. Se amestecă totul foarte bine până se omogenizează compoziția. Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipește (rotundă, de preferat) și se dă la cuptor pentru 30-35 de minute sau până se rumeneste.
Aveţi grijă că această compoziţie va creşte, aşa că nu umpleţi vasul până la refuz.
Pasca fără aluat este o nebunie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu