tocanita cu carne de capra




Ingrediente:
1 ceapă roşie
100 g slănină afumată
boia
sare
1 kg carne de capră
100 ml vin roşu
4 foi de dafin
boabe de coriandru
un căţel de usturoi
pasta de tomate
cartofi prajiti
apa
 Mod de preparare:
Speli carnea, o tai bucăţele după preferinţă şi o con­dimentezi cu foile de dafin, sare,
Laşi carnea o zi sau o noapte în sosul propriu, iei slănina şi o tai bucăţele mici, pe care le prăjeşti împreună cu ceapa tăiată mărunt şi cu un căţel de usturoi. Torni puţină apă, pasta de tomate şi adaugi carnea.
Laşi puţin să se călescă, după care torni 100 ml vin roşu. Toată compoziţia o fierbi timp de 30 de minute şi condimentezi după gust. Lași să fiarbă la foc mic, până se înmoaie carnea bine.
Din când în când, completezi cu puţină apă, dacă este necesar.
curatam cartofii ii spalam si ii taiem , apoi ii prajim.
punem cartofii prajiti in sos cu carne si lasam sa ia un clocot.
Pofta buna
 

Comentarii

Postări populare