ciuperci cu smantana




Această reţetă simplă şi delicioasă de ciuperci cu smântână şi usturoi este foarte uşor de preparat pentru ocazii speciale sau nu.
Ingrediente
300 gr ciuperci
200 gr smântână
1 ceapă
3 căţei usturoi
1 lingură ulei
cimbru
 sare
piper
apa
Mod de preparare
Încălzeşti uleiul şi pui ceapa tăiată julien, laşi până aceasta se căleşte şi pui cimbrul. Mai laşi aproape 5 minute şi adaugi ciupercile tăiate feliuţe. Torni un pahar de apă peste ele.
Când ciupercile sunt aproape gata, iei câte puţin din zeamă lăsată de ele şi torni peste smântână şi făină şi amesteci. După aceea torni compoziţia cu smântână peste ciuperci amestecând încontinuu. Potriveşti de sare şi piper.
La final adaugi usturoiul zdrobit.
Pofta buna
 

Comentarii

Postări populare