friptura de porc cu fasole verde
Noua ne place aceasta combinatie , mai ales ca avem in gradina fasole verde , pe care am adunat o si am pus o in congelator, pentru zilele de iarna
Ingrediente
pentru friptura
1 kg cotlet de porc, cu os (brizoles)
sare grunjoasă
piper
3 căței de usturoi
rozmarin
pentru garnitura
1 kg fasole verde
1 ceapă uscata
2 fire ceapă verde
2 roșii
3-4 linguri ulei
5 căței de usturoi
sare
piper
iaurt pentru servire
Mod de preparare
Freci cotletul cu sare, piper, cu usturoi tocat și cu rozmarin.
Punem fripturile in tigaie grill si le lasam s se faca , apoi intorcem
Speli fasolea verde, îi rupi capetele și o opărești în apă clocotită cu sare, apoi o scoți și o lași la scurs.
Separat, încingi uleiul într-o tigaie, călești ceapa tocată până când devine sticloasă. Adaugi fasolea, ceapa verde tăiată, cățeii de usturoi, sare și piper, după gust. Acoperi și lași pe foc până când se înmoaie fasolea. O servești alături de friptura de porc și iaurt
Comentarii
Trimiteți un comentariu