Ciorba taraneasca de curca
Cea mai buna ciorba de curca, cu tăieței de casă și borș acru facut în casă
Ingrediente
1 curca taiata bucăți
2-3 cepe
3 morcovi
albitură
ardei roșu
pătrunjel
2 legături de leuștean
borș cât mai acru
Taietei de casa / de cumparat
Tarhon
Mod de preparare
Spălăm bine curca și o taiem in bucatele
Pune bucățile de carne la fiert într-o oală cu apă. Când carnea e moale scoate-o pe o tavă și se adaugă în zeama rămasă ceapa, morcovul, ardeiul, albitura, tarhon tăiate toate după gust. Se culege carnea de pe oase și se pun bucățile în apa în care fierb legumele. Se adaugă sare, taietei și borș după gust.
Când e aproape gata se taie verdeața și se pune verdeață tăiată mărunt
Pofta buna
Ingrediente
1 curca taiata bucăți
2-3 cepe
3 morcovi
albitură
ardei roșu
pătrunjel
2 legături de leuștean
borș cât mai acru
Taietei de casa / de cumparat
Tarhon
Mod de preparare
Spălăm bine curca și o taiem in bucatele
Pune bucățile de carne la fiert într-o oală cu apă. Când carnea e moale scoate-o pe o tavă și se adaugă în zeama rămasă ceapa, morcovul, ardeiul, albitura, tarhon tăiate toate după gust. Se culege carnea de pe oase și se pun bucățile în apa în care fierb legumele. Se adaugă sare, taietei și borș după gust.
Când e aproape gata se taie verdeața și se pune verdeață tăiată mărunt
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu