Tarta bueno
Învaţă să prepari o tarta interesantă şi delicioasă, cu cremă kinder bueno.
Ingrediente
250 gr faina,
100 gr margarina,
100 gr zahar pudra,
1/2 lingurita bicarbonat,
1 lingura zeama de lamaie
200 ml apa,
sare
3 vanilii
Coajă de portocală
1 sticluță esență de rom
Pentru crema
350 ml frisca lichida
450 gr crema de branza philadelphia
150 gr zahar pudra
6 bucati kinder bueno
Mod de preparare
Aluat
Margarina se pune in bucatele mici, intr-un bol, se adauga apa calduta, un varf de cutit sare, bicarbonatul stins în zeama de lamaie, zaharul si faina.
Se amesteca usor cu o spatula pana se omogenizeaza, adaugăm vanilia și coaja de lămâie, amestecam ușor și apoi se framanta cu mana, 5 minute incontinuu. Aluatul nu este deloc lipicios, intrucat nu are incorporat deloc unt.
Vasul se acopera cu un prosop si se lasa la o ora, la temperatura camerei.
Se intinde o foaie pe masa de lucru, presarata cu faina sa nu se prinda.
Cand este gata aluatul se aseaza in tava de tarta unsa.
Preincalzim cuptorul la 180 și baga tava cu tarte pentru 20 de minute
Le lăsăm să se răcească.
Crema
Bate cu mixerul crema de brânză şi, separat, prepară frişca, apoi adaugă zahărul pudră în frişcă.
Pune la topit ciocolăţelele Kinder bueno, cu tot cu napolitane, fie la microunde, fie pe un vas la bain marie.
Amestecă ciocolata topită şi napolitanele bucăţi cu crema de brânză şi frişa
Toarnă amestecul delicios de kinder bueno cu cremă de brânză şi frişcă in aluat de tarta şi lasă la rece circa 1 oră.
Ingrediente
250 gr faina,
100 gr margarina,
100 gr zahar pudra,
1/2 lingurita bicarbonat,
1 lingura zeama de lamaie
200 ml apa,
sare
3 vanilii
Coajă de portocală
1 sticluță esență de rom
Pentru crema
350 ml frisca lichida
450 gr crema de branza philadelphia
150 gr zahar pudra
6 bucati kinder bueno
Mod de preparare
Aluat
Margarina se pune in bucatele mici, intr-un bol, se adauga apa calduta, un varf de cutit sare, bicarbonatul stins în zeama de lamaie, zaharul si faina.
Se amesteca usor cu o spatula pana se omogenizeaza, adaugăm vanilia și coaja de lămâie, amestecam ușor și apoi se framanta cu mana, 5 minute incontinuu. Aluatul nu este deloc lipicios, intrucat nu are incorporat deloc unt.
Vasul se acopera cu un prosop si se lasa la o ora, la temperatura camerei.
Se intinde o foaie pe masa de lucru, presarata cu faina sa nu se prinda.
Cand este gata aluatul se aseaza in tava de tarta unsa.
Preincalzim cuptorul la 180 și baga tava cu tarte pentru 20 de minute
Le lăsăm să se răcească.
Crema
Bate cu mixerul crema de brânză şi, separat, prepară frişca, apoi adaugă zahărul pudră în frişcă.
Pune la topit ciocolăţelele Kinder bueno, cu tot cu napolitane, fie la microunde, fie pe un vas la bain marie.
Amestecă ciocolata topită şi napolitanele bucăţi cu crema de brânză şi frişa
Toarnă amestecul delicios de kinder bueno cu cremă de brânză şi frişcă in aluat de tarta şi lasă la rece circa 1 oră.
Comentarii
Trimiteți un comentariu