supa cu perisoare de pui
Buna ziua
Clasica ciorbă de perişoare este o bunătate ce nu ar trebui să lipsească din cartea personală de bucate a gospodinei!
Ingrediente
Pentru perisoare
100 gr orez bob rotund
1 ceapă
600 gr carne tocată de pui ( eu am pus piept de pui)
2 oua
Sare si piper după gust
2 linguri gris
1/2 legătură patrunjel
Pentru dressing
3 oua
Zeama de lămâie (3-4 lamai)
2 l apa
Mod de preparare
Punem apa cu sare la fiert.
Între timp, pentru perişoare se amestecă toate ingredientele şi apoi, între palmele umezite se formează mici perişoare. Cînd apa da in clocot se pun perişoarele una câte una, cu grijă .Se lasă la fiert aproximativ 10-15 minute până ce perişoarele se ridică la suprafață. Batem oualele bine adaugăm zeama de lămâie și batem în continuare, apoi cu polonicul luăm zeama si punem peste ou amestecam bine s punem în oală peste perisoare. Miscam oala puțin și apoi servim.
Ingrediente
Pentru perisoare
100 gr orez bob rotund
1 ceapă
600 gr carne tocată de pui ( eu am pus piept de pui)
2 oua
Sare si piper după gust
2 linguri gris
1/2 legătură patrunjel
Pentru dressing
3 oua
Zeama de lămâie (3-4 lamai)
2 l apa
Mod de preparare
Punem apa cu sare la fiert.
Între timp, pentru perişoare se amestecă toate ingredientele şi apoi, între palmele umezite se formează mici perişoare. Cînd apa da in clocot se pun perişoarele una câte una, cu grijă .Se lasă la fiert aproximativ 10-15 minute până ce perişoarele se ridică la suprafață. Batem oualele bine adaugăm zeama de lămâie și batem în continuare, apoi cu polonicul luăm zeama si punem peste ou amestecam bine s punem în oală peste perisoare. Miscam oala puțin și apoi servim.
Comentarii
Trimiteți un comentariu