salata de conopida
După un meniu încărcat al sărbătorilor de iarnă, ce poate fi mai indicat decât o salată ușoară. Va pun la dispoziție o salată delicioasă de conopidă. Cunoscând proprietățile vitaminoase ale conopidei, recomandăm această salată ca una perfectă pentru sezonul de după sărbători. Este ușor de preparat și extraordinar de gustoasă.
salata de conopida
Secretul acestei salate este să o ții la frigider peste noapte înainte să o servești. Va avea un gust mult mai bun.
Ingrediente
1 căpățână de conopidă
1 ceapă
100 gr kaizer
200 gr maioneză
1 lingură muștar
sare
piper
Mod de preparare
Rupi buchetele de conopidă, le speli sub un jet puternic de apă și le fierbi în apă cu sare până când intră furculița cu ușurință în ele. Le scurgi și le dai deoparte. Călești kaizerul feliat până devine crocant.
Amesteci conopida ci ceapa taiata marunt, kaizerul calit, sare, piper, maioneza, mustarul si omogenizam bine.
Comentarii
Trimiteți un comentariu