glazura de zahar pudra
Glazura alba nu doar ca e de post, dar e si fara ulei sau margarina. Se face numai din doua ingrediente, este foarte buna si merge la multe prăjituri, checuri, tort si alte.
Ingrediente:
zahar pudra
apa
Mod de preparare
Puneți zaharul pudra intr-un vas si adăugați cate putina apa. Pentru început 1 lingura este de ajuns. Amestecați câteva minute si doar daca nu reușiți sa incorporați tot zaharul, mai adăugați putina zeama de portocale. Amestecați pana capătă consistenta unei crema. Daca puneți glazura alba peste prăjitura, nu trebuie sa curgă! Daca e prea moale, mai adăugați zahar pudra.
Daca vreți totuși sa aibă efectul de curs pe marginile prăjiturii, tăiați prăjitura in formele dorite si cu ajutorul linguriței puneți cate putina glazura alba peste fiecare bucata de prăjitura, nivelați si trageți ușor de glazura in jos, spre margini.
Puteți sa folosiți glazura alba peste checuri, prăjituri, torturi.
Presarăți deasupra cu coaja proaspăta de portocale. Dați la rece pana se întărește
Comentarii
Trimiteți un comentariu