cotlete in sos de coniac
Pentru că poftele printului nu se discuta , se executa iaca și eu am executat aceasta rețetă la cererea micului prinț (căruia îi place foarte mult )
Ingrediente
4 cotlete de porc
100 ml coniac
100 gr unt
2 linguri muştar
2 cepe
sare
piper
Oregano
300 ml apa
Cartofi prăjiți
Mod de preparare:
Cotletele se spală, se condimentează şi se prăjesc în 80 gr unt topit, când sunt rumenite, se scot pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată fin, cam 8 minute până prinde o culoare aurie. Se stinge totul cu coniac şi se lasă să scadă puţin. Se adaugă apa, muştarul şi restul de unt şi se amestecă bine. Apoi punem din nou cotletele in acest sos și lasăm pentru 3 minute
Se aşează cotletele pe un platou şi se stropesc cu sos de coniac.
Comentarii
Trimiteți un comentariu