chiftelute de ton


Chiftele de ton delicioase şi sănătoase pe care le faci foarte repede. Printului îi plac foarte mult , iată cum le fac eu
Ingrediente
 1 conservă mare de ton în suc propriu
10 gr pesmet
1 ceapă
2 linguri muştar fin
1 ou
sare
Oregano
 piper
230 gr făină
50 ml ulei
Mod de preparare
Peştele se pune la scurs de sucul în care a stat conservat, iar ceapa se taie foarte mic sau se trece prin răzătoare.
Apoi, peştele se fărâmiţează cu furculiţa într-un castron şi peste el se pun toate celelalte ingrediente, ( fara ulei) amestecam bine și adaugam 2-3 linguri de faina.
Cu mâna umedă se formează chiftele care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Noi le am servit cu cartofi prăjiți și pâinici pe plita.
Pofta buna

Comentarii

Postări populare