Orez cu piept de pui
Nu vreau să vă amețesc încă de la începutul săptămânii cu feluri de mâncare complicate. Ştiu că în weekend aţi stat mai mult prin bucătărie şi aţi cam vrea să mai faceţi o pauză sau cel puţi să nu mai staţi la fel de mult. Aşa că v am adus pentru voi cea mai simplă reţetă de orez cu legume şi pui. (care ne a rămas de la grătar)
Ingrediente
300 gr piept de pui
1 cană orez
1 ceapă mică
1 linguriță kurry
ulei
sare
3 căni de apa
1 lingura ulei
Piper
Mod de preparare
Spalam orezul în multe ape, până când apa este limpede, şi-l laşi să se scurgă. Toci ceapa peştişori şi o sotam în puţin ulei. Adaugi orezul bine scurs şi-l căleşti
până devine sticlos. Adaugi apă, un praf de sare, kurry şi laşi să fiarbă la foc mic. Tai carnea bucăţele ( carne care a fost făcută la grătar și ne a rămas). Când orezul a fiert adaugăm carnea oprim focul punem orezul pe platou cu carnea de pui.
Comentarii
Trimiteți un comentariu