caltsounakia





Buna dimineata
Noua ne place foarte mult , si de aceea am incercat acest aluat. Usor de facut si foarte bun
Ingrediente
500 gr faina care creste singura ( daca nu gasiti , puneti 1 praf de copt la 500 de gr faina)
1 lingurita sare
1/4 cana de unt sau margarina
1 1/4 cana lapte
pentru umplura
ketcup
cascaval
gouda
bacon
Mod de preparare
Punem faina cu sare si unt/maargarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine . Lasam aluatul acoperit cu membrana alimentara pentru 30 de minute.
Impartim aluatul si facem bilute.
Întindem putin , pe fiecare biluta intinsa punem ketcup, cașcaval, gouda si bacon apoi închidem .
Ungem o tava cu unt si punem pachetele. Preincalzim cuptorul la 180 de grade
Coacem pentru 25 de minute. sau pana sunt rumene ca in poze.
Noi am servit cu salata de conopida , se pot servi reci sau calde cu ce va place-.

Comentarii

Postări populare