salata de broccoli
Ingrediente
1 kg broccoli
Punem broccoli, ceapa in bol se amestecă cu sosul şi se serveşte ornată cu felii de lamai
1 kg broccoli
2 cepe
sare
piper
2-3 linguri ulei de măsline
2-3 linguri oţet aromatic
zeamă de lămâie
1 lingura zahăr
1 felie de paine
boia dulce
Mod de preparare
Se curăţă broccoli, se desface în bucheţele şi se pune la fiert în apă cu un praf de sare, felia de paine şi câteva picături de zeamă de lămâie. Se lasă să dea în câteva clocote şi după ce s-a înmuiat se lasă la scurs.
Separat, într-un bol, se pregăteşte sosul. Se amestecă uleiul de măsline cu sare, piper, oţet aromatic, zahăr şi boia dulce.Se curăţă broccoli, se desface în bucheţele şi se pune la fiert în apă cu un praf de sare, felia de paine şi câteva picături de zeamă de lămâie. Se lasă să dea în câteva clocote şi după ce s-a înmuiat se lasă la scurs.
Punem broccoli, ceapa in bol se amestecă cu sosul şi se serveşte ornată cu felii de lamai
Comentarii
Trimiteți un comentariu