paine cu feta

 


 
 
Pâine cu brânza prăjita in tigaie
Ingrediente
Pentru aluat
600 gr faina
2 plicuri drojdie uscata
1 lingura sare
1 lingura ulei de masline
1 pahar cu apa
Ingrediente pentru umplutura
300 gr feta
1 lingura ulei
oregano
ulei pentru prajit
Mod  de preparare
Intr un castron se pune sare, drojdie si faina si se amesteca.
Se adaugă încet apă călduță și ulei si se framanta cu mâinile.
Facem o minge si acoperiti castronul cu prosop , lasati sa creasca aproape 1 ora. Dupa ce a trecut timpul de crestere , impartiti aluatul in 6 parti egale
Punem feta in bol , cu ulei si oregano si amestecam.
Intindem fiecare parte de aluat si punem umplutura de branza.
Punem ulei in tigaie sa se incinga si prajim pe ambele parti
Pofta buna !!!!!!
 

 
 

Comentarii

Postări populare