tort cu crema de unt
Tort cu crema de unt
Ingrediente
Pentru blat
240 gr zahăr pudră
240 gr unt
6 ouă
240 gr făină
2 linguri cacao
1/2 pachet praf de copt
Pentru cremă
100 gr unt
60 gr zahăr pudră
1 lingura rom
1 lingura cacao
1 pachet zahăr vanilat
Mod de preparare
Se freacă untul cu zahărul, apoi se adaugă pe rând ouăle şi făina cernută cu praful de copt şi cacao. Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute. Blatul copt se scoate din tavă şi se lasă la răcit.
Pentru cremă, se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat până se topeşte tot zahărul. Se adaugă cacaua şi romul.
Blatul copt şi răcit se taie apoi se umple cu crema de unt.
Ingrediente
Pentru blat
240 gr zahăr pudră
240 gr unt
6 ouă
240 gr făină
2 linguri cacao
1/2 pachet praf de copt
Pentru cremă
100 gr unt
60 gr zahăr pudră
1 lingura rom
1 lingura cacao
1 pachet zahăr vanilat
Mod de preparare
Se freacă untul cu zahărul, apoi se adaugă pe rând ouăle şi făina cernută cu praful de copt şi cacao. Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute. Blatul copt se scoate din tavă şi se lasă la răcit.
Pentru cremă, se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat până se topeşte tot zahărul. Se adaugă cacaua şi romul.
Blatul copt şi răcit se taie apoi se umple cu crema de unt.
Comentarii
Trimiteți un comentariu