Supa crema de cocos
Supa crema de cocos
Foarte gustoasa si sigur va place si copiilor mofturosi
Ingrediente
400 gr ţelină radacina
2-3 cartofi
2 cepe
1 legatura pătrunjel verde
sare piper
4-5 linguri ulei de măsline
1/2 cocos de tara
Mod de preparare
Se taie cocosul bucăți și se pune la fiert.
Se curăţă legumele, se spală, se taie bucăţi mai mici şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi ulei de măsline, in alta cratita.
Se lasă la foc mic, acoperite cu un capac şi, după ce au fiert, se scot într-un bol, se pasează cu blenderul şi se amestecă cu sare, boia, piper şi o parte din pătrunjelul tocat mărunt. Apoi de adaugă peste bucățile de carne (cocos).
Se mai lasă să dea în câteva clocote, apoi se lasă la răcit câteva minute.
Sfaturi
Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă
Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.
Comentarii
Trimiteți un comentariu