cornuri cu carne tocata

Voi ce faceti cu carnea tocata care va ramane de la macaroane???? ( am facut macaroane cu carne tocata si ramas sosul cu carne tocata si m am gandit ca e pacat sa o arunc , dar eu va scriu ingredientele poate cineva vrea sa faca )
Eu m am gandit sa fac cornuri cu carne tocata.
Ingrediente
1 pachet foietaj ( 2 foi)
1 ceapa
2-4 catei usturoi
1/2 lingurita scortisoara
300-350 gr carne tocata
2 linguri coniac
2 linguri pasta tomate
sare
2 linguri ulei
1 lingura unt
piper
oregano
1 cana apa
100 gr parmezan
Mod de preparare
Scoatem aluatul din congelator si l lasam sa se dezghete la temperatura camerei aproape 2 ore
Curatam ceapa si usturoiul, spalam si taiem marunt. Punem ulei cu unt in tigaie si lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa cu usturoi si calim bine. Adaugam carnea tocata si amestecam. Apoi adaugam coniac, apa, sare , piper , pasta de tomate, oregano si scortisoara si lasam sa fiarba bine.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade
Intindem un pic foietajul si apoi cu ajutorul unei farfurii taiem , fiecare rotnd il taiem in 8 parti egale ca la cornulete. umplem cornurile , presam parmezan si apoi le rulam. Ungem o tava cu unt si punem cornurile, punem tava la cuptor si coacem pentru 20 de minute. Se scot din tava si se aseaza pe un platou. Le puteti servi cu iaurt.

Comentarii

Postări populare