pulpe de pui cu sos de rosii
Buna dimineata
cum am mai spus pulpele se fac in multe feluri.
M am gandit sa le fac si cu sos de rosii.
Ingrediente
5 pulpe
6-8 cartofi
2 rosii
4-5 linguri ulei
1 ceapa
sare, piper si oregano
2 pahare de apa
Mod de preparare
Spalam bine pulpele si le crestam.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti.
Curatam ceapa si rosiile si le punem in blender si amestecam.
Punem in tava sare, piper si oregano, adaugam pulpele , apoi cartofii, ceapa cu rosii, ulei si apa. Mai adaugam peste sare, piper si oregano, acoperim cu o folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit la 180 si coacem 45 de minute acoperit, apoi luam folia de aluminiu si mai lasam 15-20 de minute.
Pofta buna
cum am mai spus pulpele se fac in multe feluri.
M am gandit sa le fac si cu sos de rosii.
Ingrediente
5 pulpe
6-8 cartofi
2 rosii
4-5 linguri ulei
1 ceapa
sare, piper si oregano
2 pahare de apa
Mod de preparare
Spalam bine pulpele si le crestam.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti.
Curatam ceapa si rosiile si le punem in blender si amestecam.
Punem in tava sare, piper si oregano, adaugam pulpele , apoi cartofii, ceapa cu rosii, ulei si apa. Mai adaugam peste sare, piper si oregano, acoperim cu o folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit la 180 si coacem 45 de minute acoperit, apoi luam folia de aluminiu si mai lasam 15-20 de minute.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu