supa de perisoare cu smantana
Supa de perisoare
Aceasta supa este o nebunie care se serveste calda sau rece.
Ingrediente
Pentru perisoare
100 gr orez bob rotund
1 ceapă
600 gr carne tocată de vita
2 oua
Sare si piper după gust
2 linguri gris
1/2 legătură patrunjel
Pentru supa
1 litru apa
2 linguri ulei
1 ceapă
frunze de telina
2 morcovi
praf de sare
smantana pentru servire
Mod de preparare
Clasica, aceasta supa de perişoare este o bunătate ce nu ar trebui să lipsească din cartea personală de bucate a gospodinei!
Curatam si spalam morcovii, telina ceapa. Taiem ceapa marunt , dam un morcov pe razatoare, punem ulei în oala în care va fierbe ciorba si le calim putin. Apoi adăugăm morcovul ramas taiat rondele si frunzele de telina taiate marunt. După ce s-au înmuiat, se adauga apa si sare si fierbem
Între timp, pentru perişoare se amestecă toate ingredientele şi apoi, între palmele umezite se formează mici perişoare. Odată ce legumele sunt fierte, se pun perişoarele una câte una, cu grijă .Se lasă la fiert aproximativ 10 minute până ce perişoarele se ridică la suprafaţă. Supa de perişoare se gustă , se trage de pe foc şi se pune pătrunjelul fin tocat si smantana.
Pofta buna
Aceasta supa este o nebunie care se serveste calda sau rece.
Ingrediente
Pentru perisoare
100 gr orez bob rotund
1 ceapă
600 gr carne tocată de vita
2 oua
Sare si piper după gust
2 linguri gris
1/2 legătură patrunjel
Pentru supa
1 litru apa
2 linguri ulei
1 ceapă
frunze de telina
2 morcovi
praf de sare
smantana pentru servire
Mod de preparare
Clasica, aceasta supa de perişoare este o bunătate ce nu ar trebui să lipsească din cartea personală de bucate a gospodinei!
Curatam si spalam morcovii, telina ceapa. Taiem ceapa marunt , dam un morcov pe razatoare, punem ulei în oala în care va fierbe ciorba si le calim putin. Apoi adăugăm morcovul ramas taiat rondele si frunzele de telina taiate marunt. După ce s-au înmuiat, se adauga apa si sare si fierbem
Între timp, pentru perişoare se amestecă toate ingredientele şi apoi, între palmele umezite se formează mici perişoare. Odată ce legumele sunt fierte, se pun perişoarele una câte una, cu grijă .Se lasă la fiert aproximativ 10 minute până ce perişoarele se ridică la suprafaţă. Supa de perişoare se gustă , se trage de pe foc şi se pune pătrunjelul fin tocat si smantana.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu