ciorba de ied cu salata

Buna dimineata.


Sigur nu ati incercat aceasta reteta.
Ingredinete
3 salate
12 fire de ceapa verde
marar si patrunjel
2 kg carne de ied
sare si piper
1 l bors
2 linguri pasta de tomate
2 linguri unt
2 linguri ulei
1 paahar apa
Mod de preparare
Curatam , spalam si taiem salata ( eu tai de seara). Curatam spalam si taiem ceapa verde . Punem uei cu unt in cratita si apoi punem ceapa. Adaugam carnea si lasam 2 -3 minute. Adaugam salata si apa si lasam sa fiarba bine. Cind carnea este fiarta , adaugam sare , piper, marar, patrunjel, pasta de tomate si borsul si mai lasam sa fiarba 10 minute. Servim calda

Comentarii

  1. Cred ca-i gustoasa;nu am facut niciodata,nimic cu salata verde dar cred ca voi incerca de aceasta data pentru ca stiu ca retetele tale sunt gustoase dar dupa ce ma intorc de la munte!
    Pup draga mea gospodina!

    RăspundețiȘtergere
  2. este foarte buna, eu fac mereu, mai ales acum ca am salata in gradina. o sa fac si supa cu salata si smantana. va pup si eu Petrecere frumoasa la munte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare