colacei umpluti
Pentru ca ne au placut mult acesti colacei, aaam refacut reteta
Ingrediente
1 ou +1 ou pentru uns
2 pliculete drojdie uscata
1 lingurita sare
3 linguri zahar
1/3 cana ulei
1 1/4 cana apa calduta
1 kg faina
susan si in
pentru umplutura
gem
nuttela
fulgi de ciocolata
stafide
pentru umplutura
gem
nuttela
fulgi de ciocolata
stafide
Mod de preparare
Punem in bol 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura. Apoi punem sarea si zaharul si amestecam. Apoi adaugam faina si framantam pentru 5 minute, acoperim cu un prosop si lasam sa creasca o ora. apoi rupem cu mana bucatele pe care le facem sul si apoi le innodam. Le punem in tava unsa si le lasam sa creasca 30 de minute, acoperite. Apoi le ungem cu ou batut , presaram susan si in si le coacem pentru 15-20 minute la 220 de grade.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu